lauantai 19. syyskuuta 2015

Berliinissä!

Täällä sitä nyt ollaan oltu jo vuorokausi! Matkalla ei ollut mitään suurempia ongelmia, mitä nyt perinteisesti eksyin vähän... En ymmärrä miten onnistuin huristelemaan U-bahnilla niin paljon ohi pysäkistäni. Muutenhan tämä ei olisi haitannut mitään, seikkailut ja eksyminen ovat osa matkantekoa, mutta yhteystoimiston edustaja joutui odottamaan minua aika pitkään.

Osasin ihan oikeesti ostaa kuukausilipun, hyvä minä.
Eipä mitään, kävimme vähän sitä sun tätä läpi ja päikkäreiden jälkeen kävin katselemassa vähän paikkoja. Nyt näin niitä Ampfelmäncheneitä! En kylläkään ottanut kuvaa, kun en jaksanut turisteilla, mutta niitä hassuja liikennevaloja. Olen ollut jotenkin ihan kamalan väsynyt, niin kierros jäi muuten melko lyhyeksi (mutta hei tärkein Berliinistä on jo nähty, kun ampfelmänchenit eiku-). En ole jaksanut vielä edes purkaa laukkujani, enkä oikein ole vielä ymmärtänyt että nyt viimein voin tehdä niin! Kiertolaisuus on jäänyt päälle.

Mutta kämppä on oikein jees. Se on täällä. En tiedä miten kuvailisin, en ole jaksanut perehtyä alueisiin, mutta ainakin se on melko lähellä työharjoittelupaikkaani, jos nyt se on se Upcycling Fashion Store. Eiköhän se ole, laittoivat sieltä kuitenkin sähköpostia ja kysyivät skypehaastattelua. Olin lähdössä jo seuraavana päivänä, niin ehdotin että menisin käymään, joten nyt vain vastausta odotellessa.

Asun täällä kahden tyypin kanssa, kiinalaisen naisen ja turkkilaisen miehen. Molemmat olen tavannut, mutten ole ehtinyt ihan hirveästi vielä juttelemaan.

Huone ja astiaboksi, jeeeee.
Maanantaina huoneeni tullaan tarkastamaan, eli katsotaan mitä kulumia yms täällä jo on. En ehkä viitsi ennen sitä levittäytyä ihan kamalasti, että kaikki jutut näkyvät. Minulla on mukana melko paljon valokuvia, kortteja yms, että saan huoneeni kotoisaksi. Nykyisin minulle on tärkeää, jos tiedän viettäväni pidemmän aikaa jossain, ottaa tila haltuun. Välttämättä se ei vaadi isoja juttuja, mutta jotain luomaan turvallisuuden tunnetta.

Tänään täytynee lähteä tutkimaan lisää Berliiniä ja josko saisi sen prepaidinkin hommattua. Maanantaina alkaa kielikurssimeiningit ja viimeistään sitten törmäilee ihmisiin!

2 kommenttia:

  1. Jee! Lentokoneesi Näemmä koneesi sai lentoluvan mielenilmauksesta huolimatta. Huoneesi näyttää tilavalta:P Ja sait astioitakin, wau! Kohtahan on kaikki kasassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Lennon suhteen ei ollut juurikaan ongelmia. Noi astiat on kyllä tosi kätsyt, kun ei tartte ite lähteä ostamaan. Paistinpannussa saa kyllä käy riittävästi rasvaa ettei pala kiinni, mutta eikai sitä nyt kaikkia herkkuja voi toivoa.. :P Kai se huone nyt vielä on tilava kun en ole levittäytynyt! Vaikkakaan normaalia kaaosta en tuolla tavaramäärällä saakaan aikaiseksi. :D

      Poista