tiistai 3. marraskuuta 2015

Klubit tähän asti

Tresor

Ekan illan valinnaksi tämä oli varsin mainio! Sumuisia käytäviä, intiimi tunnelma, tätä voisi testata toistekin! Joskin sama, yleinen berliinin klubien puute: musiikki on monotonista eikä sitä jaksa tanssia ilman suurempia päänsekoittajia. Ja kuten aina, illasta riippuen, voihan musiikki olla toisenlaistakin?

Matrix

Tämä oli kyllä aikamoinen mesta. Paljon ihmisiä ja tanssilattioita, ei sinällään mitään erikoista. Jos haluat nähdä jäätävän bilekompleksin, mene Matrixiin. Itse olen enemmän "undergroundimpien" paikkojen ystävä, niin ei juurikaan iskenyt.

://about blank

Sisustukseltaan ja tunnelmaltaan upea klubi. Kaksi tanssilattiaa, kesäisin kolmas ulkona (upea!). Odotin paljon tältä klubilta, mutta vierailullani musiikki oli monotonista ja tylsää perusberliiniläistä elektroa, jota ei jaksa tanssia ilman kovempia huumeita. Mutta mielenkiintoisen näköinen paikka ja voi musiikki olla parempaa toisena iltana!

Havanna

Tälle klubille olisin tuskin mennyt ilman espanjalaista katalonialaista kaveriani. Jos pidät salsasta ja reggaetonista, suuntaa Havanna klubille. Omalla visiitilläni oli auki kolme tanssilattiaa, kaksi salsalle yms musiikille ja yksi enemmän "normimusiikille". Ilta oli hauska, ainakin privaattisalsaopen seurassa!

Brunnen70

Tämän klubin suhteen olen tehnyt poikkeuksen ja olen käynyt siellä kahdesti. Löysin klubin Anti pub crawlista ja myöhemmin eräs kaverini halusi kehujeni perusteella mennä sinne myös. Brunnen70:ssä on kolme tanssilattiaa (ainakin), mutta molemmilla kerroilla niistä vain kaksi on ollut auki. Toinen tanssilattioista on enemmän hiphoppia, reggaeta yms, riippuen illasta ja toinen mainstreamimpaa. Klubissa on hauskoja sisustuselementtejä, kuten toisen tanssilattian muovivesitonkkalamput! Klubi on myös hankala löytää jos ei tiedä minne on menossa, ulkoapäin rakennus näyttää tavalliselta kerrostalolta, mutta sieltä otetaan hissi pohjakerrokseen and it's party time!

Bob Young's Halloween Masquerade, Catacombs of Gendarmenmarkt

Nyt oli kyllä huikeet Halloweenkemut! Ensimmäistä kertaa jaksoin tanssia auringonnousuun, poistuimme siis kuuden jälkeen. Paikalle päästyämme tämä ilmeni homobaariksi, mutta homobaari berliiniläiseen tapaan, voiko olla parempaa! Ne kaikki puolialastomat joka miehen märät unet, korkkareilla tai ilman... Halloweenin kunniaksi pukuloisto oli normaaliakin koreampaa! Tai no, oletettavasti. Klubilla oli kaksi tanssilattiaa, toinen elektroniselle musiikille ja toinen ainakin tänä iltana hiteille kautta aikain. Se hetki, kun dj hiljentää musiikin kesken Britney Spearsin Hit Me Baby One More Timen ja koko yleisö laulaa taysillä mukana, hajoilun taso sata. Mutta suosittelen, kokemisen arvoinen ainakin Halloweenina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti